Европейският земеделски фонд за развитие на селските райони: Европа инвестира в селските райони !

  ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ В БУКУРЕЩ

  Уважаеми производители,

  Министерството на земеделието и храните ни информира за предстоящо изложение на местни продукти и храни от територията на Местните инициативни групи в Румъния, на което са поканени и български производители, на които ще се предостави безплатно изложбена площ /къщичка/. Престоят в гр. Букурещ е за сметка на участниците, като организаторите са осигурили преференциални цени за настаняване на производители от Местни инициативни групи.

  Изложението ще се проведе в периода 22-26 ноември 2023 г. в Университета по агрономство и ветеринарна медицина (USAMV) в гр. Букурещ.

  Всички производители, които желаят да вземат участие в изложението, следва да попълнят анкета, в която е описано какви документи са необходими да се представят, както и да посочат от какво допълнително имат нужда участниците за разполагане на своите продукти. Анкетата може да бъде попълнена следния адрес: https://forms.gle/dUPMUVM6j6d5r53n7

  На същия този адрес, може да се провери настаняването, свободните  места с преференциална цена за нощувка. Важно е всички участници, които ще се включат в изложениeто, да осигурят  необходимото количество продукция от 22 ноември до самия край  - 26 ноември.

  Всеки от Вас, който проявява интерес и желание да участва в изложението, може да се свърже с екипа на МИГ Бяла Слатина на телефон 0915/882153 или да предостави данни за контакт на електронната ни поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 12:00 часа на 14 ноември 2023 г. (вторник).